31 Ocak 2011 Pazartesi

KapAlıyız Hasım Bey


Canım bugün hiç çekmiyor vuruşmayı… canım hiç bugün mevzilere koşup siperlere uzanıp artsız mücadelelerin hesabına kaydolarak çarpışmayı çekmiyor…az evvel yerindeyken takatim, yerindeyken inancım çekseydin kılıcını, savururduk semada, bu işin sonunda ya sen ya ben diyerek can özlerini nişan alarak keskinliğine kaftanlar biçerek mücadele ederdim….
Çekmiyor gerçekten canım şimdi ince acılı sözler sarfederek laflar söylemeyi, çekmiyor kaşının altındaki göze tühler çemkirmeyi, her heceden iğrençliklerini sergilemeyi, kıl köklerinden kanlar çekmeyi çekmiyor inan gerçekten canım…
Kapalıyız Hasım Bey şimdi gelgitlerin yıkıcılığına, kapalıyız saflar kurgulayarak bizlere karşı sizlerin zoraki ittifaklar kurmasına zamansızız. Ne mükemmeliz yalanlarını inandırmak için dil oyunu efsaneler üretmeye ve sizin ne aşağılık basitçi iğrençlik abidesi olduğunuzu ikna etmek için hafif meşrep heykellerinizi dikmeye hazırlıksızım.
Yorgun parmaklarımı, bitkinleşmiş gözlerimi, gürültülü bilgeliklerimi harmanlayacak cesaretlendirecek hiçbir nedenim yok bugün….
Bugün hamlelerine cevap vermeye yok niyetim….
Bugün tırnaklarından fışkıran irin damlalarına karşı üzerine atılacak pisliği biriktirecek zamanım, gayretim yok. Ne hamlen dokunsun , ne pisliğin, yeter uzaklığında yer bulmak bana..
Bugün hamlene karşılık vermemek, sözlerine yanıt vermemek,  bulanık sözlerini duymamak zaferdir bana…Zaferde umurumda değil, seni alt etmekte…İnsanların ne düşüneceği de umurunda değil….
Sen kazandın, sen kahramansın, sen zaferdarsın…
Yeter ki bulaşma bana, yanaşma saflarıma… yeter ki üçün beşin hesabına dahil etme bana ait maneviyatı… En başarılı, en bilge, en akıllı ve en bilmem ne çeşit mükemmellik ifadesi sıfat tamlaması sana ait olsun bugün…
Kabulüm hepsi…
Kabulüm ne dersen…
Yarın...
Yarın canını okurum nasılsa…

YAĞMURUN SEVDASI